Quisque mattis, ligula eget lobortis elementum, libero risus dictum lectus, tempus aliquam augue augue in arcu. Duis feugiat accumsan urna in adipiscing. Pellentesque varius nisl nec nulla placerat id semper ligula feugiat. Nunc posuere, orci non scelerisque molestie, lorem lorem ultricies dolor, quis lacinia diam leo vitae enim.
Nyolc mód, hogyan hűsöljünk klíma nélkül
2011.07.05
A nyári hőség fokozódásával egyre többen érzik létszükségletnek a klíma berendezések beszerzését. A szakszerűtlenül felszerelt és ritkán tisztított klímák azonban számos betegséget okozhatnak az egyszerű nyári megfázástól a „légiós” betegségig. Mielőtt az általában hirtelen beköszöntő kánikulában az első útba eső műszaki boltba rohannánk, próbáljuk ki az alábbi hűtési módszereket.
Mikró, gáz vagy villanytűzhely?
2011.07.05
Mit használjunk főzéshez? Melyik a legenergiatakarékosabb és melyikkel lesz kész leggyorsabban az étel? És egyáltalán hogyan lehet összehasonlítani a gázzal és árammal működő eszközök hatékonyságát?
Néhány egyszerű tipp a zöldebb konyháért
2011.07.05
A konyha az otthon szíve, ezért „bezöldítése” az egész családnak hasznára válik. Ma is számos fontos családi esemény zajlik a konyha és az étkező környékén, a környezettudatos praktikák alkalmazását érdemes a konyhánál kezdeni.
Kiskert a háztetőn
2011.07.05
A városlakó is vágyik néha természetes, vagy ahhoz hasonlító környezetre ám a parkok, fásított sétányok néha túl messze vannak egy rövid sétához, és nem ugyanaz, mint jó időben kiülni a saját kertünkbe, élvezni egy kicsit a napsütést. A megoldás kulcsa lehet a burkolt tetőfelületek zöldtetővé alakítása.
Természetes eszközökkel a kártevők ellen
2011.07.05
Szúnyogok, pókok, hangyák, poloskák, egerek, és még számtalan nemkívánatos vendég jelenhet meg a lakás környékén. A rovarirtók helytelen használata azonban sokkal veszélyesebb a kártevőknél. Szerencsére elődeink a szintetikus vegyszerek megjelenése előtt is szerettek volna megszabadulni tőlük, érdemes bevetni néhány öko-trükköt.
Piactér
  • Cégek
  • Termékek
  • Szolgáltatások
Elérhetőség
Kedvenc linkek
Archívum
  • << Június / 2018 >>
eOldal.hu, 2007-2018 © Minden jog fenntartva. | RSS