Quisque mattis, ligula eget lobortis elementum, libero risus dictum lectus, tempus aliquam augue augue in arcu. Duis feugiat accumsan urna in adipiscing. Pellentesque varius nisl nec nulla placerat id semper ligula feugiat. Nunc posuere, orci non scelerisque molestie, lorem lorem ultricies dolor, quis lacinia diam leo vitae enim.
Hanggal töltődő mobiltelefon
2011.07.04

A szenvedélyes mobilozók számára egy lemerült telefon vagy egy elveszett töltő maga a 21. századi rémálom. A legújabb kutatások alapján ez a rémálom talán hamarosan véget érhet.

Bioetanol vs. benzin
2011.07.04
A négyszáz forintos határokat ostromló üzemanyag árak láttán talán sokan a szívükhöz vagy biciklijükhöz kapnak, de mit tegyen az, aki nem mondhat le az autójáról? Megoldást jelent-e a tiszta üzemanyag? Mire figyeljen, aki inkább bioetanolt tankolna?
Számítógép a kukában?
2011.07.04
Feltehetően sok ház padlásán, pincéjében porosodik egy-egy leharcolt Commodore 64, „téglafon”, fekete-fehér tévékészülék vagy akkumulátor. Előbb-utóbb meg kell tőlük szabadulni, de a legrosszabb, ha a közönséges szeméttel együtt dobjuk ki. Mit lehet akkor csinálni vele?
Víztisztítás grafithulladékkal
2011.07.04

A tiszta ivóvíz még manapság is milliók számára elérhetetlen álom, a szakértők pedig gőzerővel dolgoznak a probléma hatékony megoldásán. Most felfedezték a víztisztítás egy új, környezetbarát megoldását, amely a grafitbányák hulladékát használja fel

Piactér
  • Cégek
  • Termékek
  • Szolgáltatások
Elérhetőség
Kedvenc linkek
Archívum
  • << Július / 2018 >>
eOldal.hu, 2007-2018 © Minden jog fenntartva. | RSS